Home/Jeugd
Jeugd 2017-03-30T18:34:40+00:00

Welkom bij de jeugdafdeling van VV Gruno. Gruno biedt kinderen van 5 tot 19 jaar een vertrouwde omgeving om te sporten waarin plezier, respect en sportieve prestaties hoog in het vaandel staan. In de afgelopen jaren zien we ons aantal jeugdleden steeds verder groeien en dat komt niet in de laatste plaats door het grote aantal vrijwilligers dat zich elke week langs de kant en in de kantine voor onze jeugd inzet en een aantal mooie kampioenschappen van onze jeugdelftallen.

De jeugd heeft de toekomst en dat geldt zeker voor VV Gruno. Veel van onze jeugdleden blijven hun leven lang aan de club verbonden en strijden in het eerste elftal om de eer van club of spelen met heel veel plezier hun wedstrijden op de zondagochtend. VV Gruno investeert dan ook in de jeugdafdeling door aan de hand van een professioneel opgezet jeugdbeleidsplan de kwaliteit van de trainers en begeleiding op een steeds hoger niveau te krijgen. Daarnaast is er voor talentvolle en gemotiveerde clubleden de mogelijkheid om een trainerscursus te volgen en zo houden we de kennis in huis.

Ook hebben we veel aandacht voor het onderlinge respect voor, tijdens en na de wedstrijden en de trainingen. Vanaf 2013 hebben alle trainers en begeleiders een verklaring van goed gedrag afgegeven en proberen we middels bijeenkomsten van de KNVB hier verder invulling aan te geven.

Op de pagina van de jeugdafdeling vindt u verder informatie over de trainingstijden, contributie en kunt u zichzelf of u zoon of dochter aanmelden als speler bij VV Gruno. Informatie over de leiders en de trainers vindt u per elftal onder het menu “Teams” in het hoofdmenu.

Heeft u interesse om eens bij VV Gruno te komen kijken dan kunt u zich altijd melden bij de kantine of bij jjullens@vvgruno.nl voor een proeftraining bij een van onze jeugdelftallen. Uiteraard kunt op zaterdagochtend ook eens komen kijken bij een van onze wedstrijden, wij ontvangen u graag in onze kantine.

Heeft u verder nog vragen dan kunt u zich wenden tot een van onze jeugdcommissieleden.