Telefoon: 050-3180707|info@vvgruno.nl

Home/fusienieuws/Fusienieuws

Fusienieuws

Beste leden van Gruno en Groninger Boys,

Onlangs is er toestemming gekregen van de leden voor het bespreken van een mogelijke fusie van Groninger Boys en Gruno. Door middel van deze nieuwsbrief willen we jullie graag op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Ook zijn we op zoek naar vrijwilligers die zich willen inzetten voor de volgende fase van de fusie door plaats te nemen in één van de commissies die we in deze nieuwsbrief beschrijven.

Kort verslag van de besprekingen

De eerste 3 besprekingen hebben plaatsgevonden en zijn uitermate positief verlopen. Iedereen beseft dat een fusie het beste kan zijn voor een gezonde toekomst van beide verenigingen; zo kunnen de verenigingen een betere basis creëren voor de alsmaar stijgende kosten en een goede bestuurlijke bezetting van de benodigde posities binnen een vereniging. Daarnaast biedt het ook een belangrijke mogelijkheid om sportief meer te kunnen bieden aan de leden.

Onderstaand de leden van de fusiecommissie

Namens Gruno

• Azing Koning
  • Henk Boon
  • Gerrit Jansen
  • Herman Slijfer

Namens Groninger Boys

• Jan Schuiling
  • Hans Gadellaa
  • Norbert Hooft
  • Dennis Bootsman

Otto Kooi van de KNVB heeft ons terzijde gestaan met expertise en advies. Hij heeft ons voorzien van een zeer goede en bruikbare informatie waar we in de volgende fase mee aan de slag kunnen gaan.

Als eerste hebben we een financiële commissie ingesteld om te onderzoeken of het financieel veilig en verstandig is om te fuseren. We verwachten hierbij geen onoverbrugbare problemen.

Daarnaast gaan we andere commissies vormen om alle facetten van de eventuele fusie grondig voor te kunnen bereiden:

• Bestuur en organisatie
  • Juridische zaken
  • Technisch beleid en ambitie
  • Communicatie / sponsoring

Vervolgfase

De bedoeling is dat er in de commissies minimaal 2 personen van elke vereniging plaatsnemen.

We willen de leden van beide verenigingen dan ook hierbij oproepen om zich aan te melden voor één van de commissies voor 5 mei a.s.. Dit kan bij één van bovenstaande commissieleden.

De komende periode zullen er weer de nodige besprekingen plaatsvinden; we houden jullie natuurlijk op de hoogte!

Met sportieve groet,

Fusiecommisie

By | 2017-04-25T11:02:48+00:00 april 25th, 2017|fusienieuws|Reacties uitgeschakeld voor Fusienieuws